14 april 2016

BTA en Albron: what’s cooking!

WHAT’S COOKING – We gaan samen koken!

Op 14 april a.s. zijn we door Linda Wehkamp uitgenodigd om met haar werkgever Albron kennis te komen maken, in theorie én in praktijk! Hiervoor neemt Linda 3 collega’s mee: Mark Hartmans – Manager Marketing en Formules, Karel van Tiel – Executive Chef en David Romo Ramos – Chef Kok.

We maken eerst kennis met Albron, een gerenommeerde bedrijfscateraar die bijvoorbeeld óók de horeca verzorgt bij Center Parcs, Keukenhof en de Nijmeegse Vierdaagse. Mark Hartmans vertelt jullie over de organisatie, core business, concepten en klanten. Daarna mogen we zelf aan de slag. Onder auspiciën van de Chefs Karel en David gaan we aan het werk en bereiden we een heerlijk 3 gangen menu, waar we natuurlijk ook samen van gaan genieten. De bijeenkomst vindt plaats bij Metos, de keukenleverancier van Albron.

Deze bijeenkomst is uitsluitend toegankelijk voor leden. Heb je interesse in het lidmaatschap? Mail naar info@deblondetafelamsterdam.nl of zie het inschrijfformulier elders op deze website