27 oktober 2015

Thema Duurzaamheid

Logo Nudge
Jan van Betten (o.a. oud-CEO van Reed Elsevier), startte in 2010 het duurzaamheidsplatform Nudge. Nudge verbindt duurzaamheidsinitiatieven uit de samenleving met bedrijven en organisaties, waardoor deze initiatieven versterkt en versneld worden. (www.nudge.nl) Nudge is een snel groeiende non-profit organisatie met een enorme ambitie. Op dit moment heeft Nudge ca. “300 vrienden van Nudge”. Dit zijn bedrijven en organisaties die Nudge ondersteunen op allerlei gebieden, waaronder financieel.

Jan van Betten gelooft in “verandering van onderaf”. Heel veel mensen kunnen samen het verschil maken als zij in elkaars netwerk komen en elkaar zo ondersteunen en versterken. Tijdens deze BT avond zal hij ons vertellen over zijn loopbaan, zijn drijfveren, zijn organisatie, duurzaam ondernemen, hoe hij zijn keuzes maakt en over hoe je echt tot vernieuwing komt.

Introducees
Deze BT avond staat open voor introducees. Speciaal voor diegenen die echt affiniteit hebben met of werkzaam zijn in de duurzaamheidssector houden we graag een plekje vrij. Mail naar info@deblondetafel.nl en we helpen je graag.

De locatie van de avond is even mooi als toepasselijk: Restaurant Instock in Amsterdam.
Bij Instock wordt er gekookt met producten die normaal gesproken ons bord niet halen. Elke dag worden deze producten opgehaald om verspilling te voorkomen.

Heb je belangstelling? Meld je even aan (email adres hierboven). De ruimte is beperkt, dus vol is vol.