BTA & Dokus Dagelet

Op woensdag 15 september a.s., we kunnen het bijna niet geloven, hebben we, na de borrel in Noord bij Jolande, onze eerste fysieke Blonde Tafel thema bijeenkomst sinds de uitbraak van Corona. Dat is wel even een moment.

Daarom zijn we heel blij om te kunnen starten met een bijeenkomst met het thema;

Je lijf en geest na Corona

Niemand minder dan sportcoach Dokus Dagelet zal ons die avond meenemen in haar wereld van Dynamisch bewegen, Ontspannen, Kracht &, Uithoudingsvermogen vergroten, Stretchen.

Corona heeft ons (en nog steeds) zeker 1,5 jaar lang in de greep gehad; voor velen geen woon-werk verkeer (wel of niet fietsend), geen sportschool, lange werkdagen thuis achter de computer etc. Corona zal blijven maar wij zullen er goed aan doen ons te gaan aanpassen aan het feit dat het er is.

Mogelijk betekent dat dat je veel meer dan voorheen achter je bureau zorgt voor voldoende beweging of bijvoorbeeld je lichaamsbeweging buiten opstart of intensiveert in plaats van binnen in de sportschool. Want; bewegen is juist ook door Corona de effectief gebleken interventie waardoor je je lijf, maar ook zeer zeker je brein fit en veerkrachtig houdt!